WorldFood 2021'de Standımıza Bekliyoruz

Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan WorldFood İstanbul, 9-12 Eylül tarihleri arasında 29. Kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Baharoğlu Tarım Ürünleri olarak, biz de TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde standımıza tüm müşterilerimizi bekliyoruz.

Baharoğlu Tarım Ürünleri, 9-12 Eylül tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Hall:2 Stand: D342’de ürünlerini sergileyecek.

Baharoğlu Tarım Ürünleri A.Ş yönetim kurulu başkanı Bülent Baharoğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da WorldFood’da yerlerini aldıklarını belirterek, “ Bulgur, bakliyat, baharat, makarna, irmik, kuruyemiş ve yöresel ürünler kategorilerinde toplam 95 çeşit ürünümüzle gerek imalat, gerekse de paketleme faaliyetlerimizdeki “yüksek kalite, sorunsuz ürün, mutlu müşteri” anlayışıyla müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Fuar ziyaretçilerini standımıza bekliyoruz.” dedi.

Baharoğlu Tarım Ürünleri, başta Ortadoğu olmak üzere Avrupa, Rusya, Afrika, Amerika ve 50’yi aşkın ülkedeki pazarlarda Bulgur, bakliyat, baharat, makarna, irmik, kuruyemiş ve yöresel ürünler kategorilerinde toplam 95 çeşit ürünüyle “Baharoğlu” markasıyla tüketicilerle buluşuyor.