BAHAROĞLU MARKASI 76 YAŞINDA

Baharoğlu Bulgur 1945 yılında aile şirketi olarak kurulan Baharoğlu Tarım Ürünleri A.Ş, bu yıl 76. Yılını geride bırakıyor. Baharoğlu, bugün Bulgur, bakliyat, baharat, makarna, irmik, kuruyemiş ve yöresel ürünler kategorilerinde toplam 95 çeşit ürünüyle müşterilerine hizmet veriyor.

Baharoğlu Tarım Ürünleri A.Ş yönetim kurulu başkanı Bülent Baharoğlu, ”Şirketimizin temelleri 1945 yılında aile şirketi atılmıştır. O dönemde eski imalat alanlarında, az makine gücü yüksek el emeğiyle, başta bulgur olmak üzere bakliyat ve kuru gıda ürünlerinde bölgenin ilk üreticilerinden biri olmayı başarmıştır. Yılların verdiği tecrübe ve güven sayesinde “Baharoğlu” markası doğmuş ve ilerici bir vizyonla üretim kapasitesi artırılarak, dünyaya açılmak amacıyla, 1992 yılında Gaziantep OSB’de yüksek teknoloji ile entegre üretime başlanmıştır.

Bugün başta Ortadoğu olmak üzere Avrupa, Rusya, Afrika, Amerika ve 50’yi aşkın ülkedeki pazarlarda “Baharoğlu” markalı ürünler raflarda yerini alarak ve BM gıda programı (WFP) onaylı tedarikçisi olarak, bizlere ülkemizin adını duyurma gururu yaşatmıştır.

Bulgur, bakliyat, baharat, makarna, irmik, kuruyemiş ve yöresel ürünler kategorilerinde toplam 95 çeşit ürünümüzle gerek imalat, gerekse de paketleme faaliyetlerimizdeki “yüksek kalite, sorunsuz ürün, mutlu müşteri” anlayışıyla müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Şu an için ziyaretçilerin yoğun ilgisinden dolayı mutluyuz.” dedi.