baharoglu@baharoglu.com.tr
+90 342 337 26 93 (pbx)

YEMEK TARİFLERİ

SOĞAN KEBABI

SOĞAN KEBABI

Malzemeler:
1 kilo kuzu kıyma
2 kilo soğan
1 tatlı kaşığı karabiber
 
Sosu için:
1 çay bardağı nar ekşisi
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
3 bardak su
 
Yapılışı:
1 kilo kuzu kıyması karabiber ile yoğurulur. Hazırlanan köfteler dış kabukları soyulup ortadan ikiye kesilen soğanların arasına yerleştirilerek tepsiye dizilir. Yan yana dizilerek tepsiyi doldurulur. 1 çay bardağı nar ekşisine, ¾ bardak su, karabiber ve tuz eklenerek karıştırılıp sos hazırlanır. Tepsiye dizilen Soğan kebabının üzerine nar ekşili sos dökülerek fırında pişirilir.

AFİYET OLSUN..

Kategorinin Diğer Ürünleri

HIZLI İLETİŞİM

Sorun Ve Şikayetlerinizi Bize Hızlı Bir Şekilde Bildirin